
Ca' del Bosco

H tel

Your Hotel in Selva di Cadore Venetian Dolomites Italy
SKI CIVETTA - DOLOMITI SUPERSKI - UNESCO WORLD HERITAGE

A very special restaurant in
Selva di Cadore

Here, at the Ca 'del Bosco restaurant in Selva di Cadore, cooking is both passion and fun.
A continuous opportunity to create new dishes, modify others but also a commitment to remain faithful to the local tradition and its intriguing recipes that come to us, unchanged and perfect, from ancient times.
We respect the needs of those who consider animal exploitation unethical and for this reason we always propose Vegetarian or Vegan alternatives and we are available to evaluate the possibility of alternative preparations for those who are affected by particular intolerances.

Quality, Freshness, Simplicity: Nothing else

Aren't you our hotel guest?
Look at the menu of the day
You can reserve a table
before 10.00 am


FIXED PRICE MENU EURO 24.00 PER PERSON
The price includes:
-
Cover charge
-
A first course among the three proposed
-
A second dish among the three proposed
-
A choice of desserts
Drinks at the table are excluded
We open our restaurant for you and our guests at 19.30. Please arrive between 19.30 and 20.00
Tonight's Menu
February 3, 2023
Don't you see the correct date?
Reload the page
First dishes
Crespelle ripiene di Zucchine e Robiola
Un piatto sfizioso ma molto delicato. Abbiniamo la dolcezza delle Zucchine alla cremosita' della Robiola, leggermente acidula, per creare un ripieno perfetto per farcire le nostre Crespelle, appena preparate
Fusilli alla "Puttanesca"
Ricetta mediterranea classica: Pomodorini saltati in Olio extravergine di Oliva, un poco di Aglio e Peperoncino, Capperi, Olive ed una buona spolverata di Origano
Ribollita
Piatto della tradizione toscana, di origine contadina. Si utilizzano il Cavolo Nero, i Fagioli e varie verdure
Second dishes
Filetto di Trota salmonata al forno
Lo disponiamo in un "cartoccetto" fatto con Porri. Un poco di Olio Extravergine di Oliva ed e' pronto per passare in forno. Si accompagna a verdure cotte e crude
Filetto di Maiale al pepe rosa
Rosolato al burro e fiammeggiato con Cognac, finisce di cuocere in panna aromatizzata con grani di pepe rosa. Servito con Pure' di patate
Involtini di Pasta Fillo ripieni di Verdure
La Pasta Fillo e' una particolare pasta - sottilissima - molto utilizzata sia in area del Mediterraneo che in Asia Minore. Richiede una cottura molto breve e si presta ad essere utilizzata per una grande quantita' di ricette. Noi prepariamo degli involtini che contengono verdure miste. Cuociamo brevemente in forno, guarniamo con qualche goccia di Glassa di Aceto balsamico ed accompagnamo con verdure fresche


Events
Weddings, anniversaries, birthdays, anniversaries of your family. We are here to make your moment special.

Parties
Organize your party at Ca 'del Bosco and invite your family and friends for a nice convivial moment